Share

ВИП Услуги

ВИП Услуги

VIPSER Travel е създадена като отличителна луксозна марка на Arpanu Travel, която е насочена към удовлетворяване на специфичните нужди на високопоставената ни клиентела.

Випсер, както вече сте забелязали, е акроним на единствения доставчик на ВИП услуги, разработени според най – прецизните стандарти на обслужване на клиенти, изискващи оптимален комфорт, пречупен през призмата на най – добрите преживявания, начин на живот и блясък на Турция в една напълно сигурна и приятна среда. Випсер е синоним на постоянство и най - добро обслужване, което може лесно да се открои.

Нашият персонал се състои от приветливи и опитни агенти, които притежават богат опит в обслужването на VIP персони и CIP- клиенти (високопоставени бизнес - клиенти), гости с благороден произход и наследници, хора от политическия елит, известни личности и други високопоставени лица. Обслужвали сме гости от всички краища на света, индивидуални или организирани, със специален статут и високи изисквания като притежаваме задълбочени познания относно потребителско и персонално обслужване.

Запазената марка на Випсер съчетава в себе си изискан избор на висококачествени продукти и услуги, подбран за вас от експерти в сферата на пътуванията. Марката за качество на ВИПСЕР обединява следните услуги:

1. VIPSER Трапезария:
2. VIPSER Пазаруване:
3. VIPSER Релакс:
4. VIPSER Престой:
5. VIPSER Bizz:
6. VIPSER Escort:
7. VIPSER Ветроходство:
8. VIPSER Консиерж:
Изхранване в ресторанти с изключително екстравагантна атмосфера и перфектно обслужване.
Експертно насочване към най – реномираните търговски площи, предлагащи уникални продукти на най - добро качеството.
Отпуснете се в най-добрите турски хамами и Спа центрове
Пълно crème-de-la-crème преживяване в един от бутиковите хотели и места за настаняване
Пълен пакет от услуги и най-добрата терапия на бизнес пътешественика.
Deluxe трансфери и туристически услуги с луксозни бусове и лимузини, хеликоптери и др., както и VIP обслужване на летище.
Частни яхти и луксозни лодки с нает екипаж, перфектният начин да опознаете Турската Ривиера
Консиерж услуги за най-взискателните туристи.