Share

Входящ Туризъм :

Неоспоримо гостоприемство, съвременни съоръжения и пътища в отлично състояние, Турция предлага всички предпоставки за чудесна ваканция. Турция е туристическа дестинация, предлагаща качество на достъпни цени през цялата година. Анадола е пресечна точка и свещена земя за много религии. Местните земи обединяват хора с различен произход и религиозни убеждения и предлагат интересни маршрути, проследяващи местния начин на живот, история и култура. Древните цивилизации са оставили своя отпечатък и наследство върху многобройни паметници на културата и останки, като доказателство за влиянието на християнството, юдаизма и исляма се считат многобройните църкви, синагоги, храмове, религиозни училища и музеи на открито.

Моля свържете се с нас, за да получите най-ниските цени за туристически дейности, предлагани на чуждестранни туристи в Турция.
Изходящ туризъм

Чрез нашата богата мрежа от партньори и сътрудници в чужбина, ние предлагаме висококачествени, съобразени с вашия бюджет туристически оферти, подходящи както за бизнес - посетители, така и за туристи в цяла Европа и по света. Отделът, отговарящ за изходящия туризъм, е на ваше разположение чрез предоставяне на богат избор от туристически продукти и услуги като промоционални оферти за хотелски резервации в световен мащаб. Ще получите съдействие и по отношение на издаване и получаване на виза, билети, частни трансфери и турове , меден месец и много други. За корпоративните ни клиенти предлагаме професионално обслужване на организирани групи, инсентив - пътувания, конференции, семинари и други бизнес - събития в най-предпочитаните дестинации.

За да направите запитване за пътуване в чужбина, моля свържете се с нашия отдел клиенти.
Летищни трансфери и CIP услуги

VIPSER Transfer & CIP service целят да ограничат неудобството от престоя по големите летища в цяла Турция. Нашите Вип клиенти могат да се възползват от взискателно персонално обслужване, лесен достъп, придружаване при проверка и уреждане на документи, насочване до багажните отделения и изходите на летището, както и до терминали за вътрешни и международни полети и при прикачване.

Без значение дали VIP клиентите пътуват с цел бизнес или отдих, с Випсер Ескорт те могат да разчитат на напълно дискретно обслужване . Ние бихме могли да предоставим личен превоз и да обслужим високопоставените ви клиенти заедно с техния багаж дитектно от самолета с луксозен минибус или лимузина.
Вип Услуги

Випсер Травел възниква като отличителна марка на Арпану Травъл, специализирана в предлагането на висококачествени услуги, насочени към специфичните потребности на нашата Вип клиентела, която обикновено изисква най-доброто.

Екипът на Випсер е изграден от добре обучени професионалисти в областта на туризма, имащи дългогодишен опит в обслужването на Вип Клиенти с кралски произход, личности от политическия елит , известни особи или други високопоставени гости. Наши клиенти - индивидуални или организирани – са били хора с призход от цял свят, чиито изисквания са били по - високи. Можем да се похвалим с специализирани персонални услуги на високо ниво.
Организиране на събития.

Романтични хотели, екзотични вили, величествени замъци биха превърнали вашия голям ден в приказка. Арпану Травел може да ви помогне да изберете най-подходящата дестинация за вашата сватба и да ви съдейства при наемането на хотел или квартира, придружен с ВИП превоз за вашите гости. За да превърне вашия ден в още по - специален, церемонията ви може да бъде организирана на яхтен круиз, на отворена тераса с морска гледка или дори на балон с горещ въздух над някоя величествена планина. За всеки детайл може да разчитате на професионален агент, който ще приготви всичко по ваш вкус.

Всичко от което се нуждае вашият агент е изявяване на желанията ви ,чрез попълването на една бланка .

Очакваме ви за да ви обслужим!