Share

Бизнес Решения

Бизнес – Решения

Арпану има опит в организирането на различни корпоративни, културни, спортни и развлекателни програми по време на когреси, конкурси, конференции и изложби за участници, работодатели, журналисти, художници както и за участници и гости в семинари, международни фестивали, открити и закрити церемонии, годишни симпозиуми на неправителствени организации, частни и бизнес приеми, гала – вечери, събирания, празненства и специални поводи.

Срещите и събитията могат да бъдат високопродуктивни и успешни, ако се провеждат в подходяща среда. Арпану Травъл знае как да подбере най – доброто място за вашия повод. Турция изобилства от уникални места с необикновена атмосфера, които предлагат различни възможности за организиране на първокласно събитие, което ще помните завинаги. Дали ще бъде изискана конферентна зала с приятна гледка към Босфора, уютен ресторант с пленяваща панорама към Егейско море или отдалечена такава към Средиземно море, страната притежава безброй възможности да удовлетоври всеки турист.

Срещи и конгреси


Бизнес Срещи и Конгреси

Ако търсите надежден и професионален организатор за вашето събитие, Арпану Травъл е точният избор. С внимание към всеки детайл, креативно мислене и цялостно изпълнение на поставените задачи, нашите организатори ще се погрижат за всеки аспект около вашето пътуване. В зависимост от това, дали ще е културно, корпоративно или спортно събитие, изключителния професионализъм и персонално обслужване ще бъдат налице.

Като събитиен организатор, Арпану Травъл може да предостави пълен набор от услуги за вашите представители, включващи уреждане на полет и хотелско настаняване, уреждане на стая, посрещане на летището, частни трансфери до търговски изложения и конгресни центрове, регистрация за участие, симултантен превод, придружаване по време на събитието, охрана и ескорт, местни екскурзоводски и анимационни услуги, резервация за вечеря, рент – а – кар услуги, дневни обиколки и круизи.

Резервирайте вашето събитие тук!

Върни се в началото


Корпоративни събития и групов мениджмънт

Арпану Травъл може да ви предостави квалифицирано и експертно обслужване при планирането и организацията на различни корпоративни събития като важни дискусии, презентации, представяне на нов продукт, стимулиращи пътувания, бизнес – срещи, конференции, симпозиуми и семинари, годишни срещи и чествания, барбекю – парти и пикник.

Като организатор на събития с опит в сферата, Арпану Травъл държи да се увери, че всички подготовки са направени в зависимост от очакванията на клиента. Въпреки че винаги се стремим да надхвърлим очакванията, ние никога не забравяме основната си цел. Целта ни е да премахнем напрежението около подготовката на събитието, да редуцираме разходите и да се концентрираме върху вълнуващото преживяване на участниците. Спред вашите изисквания, можем да разработим мащабни и по – малки проекти, като работим с фиксиран и вариращ бюджет. Екипът ни от експерти в различни дестинации може да разработи обвързваща програма, която да се придържа към интересите и потребностите на клиента.

Резервирайте вашата корпоративна програма тук!

Върни се в началото


Организиране на събития

Независимо от мащаба на събитието, Арпану Травъл гарантира, че всички приготовления ще бъдат в съответствие с очакванията на клиента. Въпреки че винаги се стремим да надминем очакванията на нашите клиенти, никога не се отклоняваме от основните цели. Чрез прилагането на най-надеждните, гъвкави и рентабилни решения, се стремим да премахнем стреса, да сведем разходите до минимум, като приоритетно се концентрираме върху желанието на клиента. В зависимост от вашите изисквания, може да ви съдействаме при организацията на големи и средни проекти, като работим с фиксиран или гъвкав бюджет. Нашият екип от експерти може да разработи програма, тясно обвързана с интересите и нуждите на вашите клиенти.

РеРезервирай своята програма за събития тук ...

Върни се в началото


Програми за стимулиращи пътувания

Арпану Травъл разработва професионални програми за инсентив – пътувания за различни бизнес -, правителствени и неправителствени организации. Нашата компания може да организира най – оригиналните стимулиращи почивки, турове и уикенди както за семейства, така и за индивидуални туристи. В програмата ни се включва и организация на мотивиращи семинари и тийм – билдинг дейности за групи, в съчетание с уникални туристически маршрути, културни програми и забавления и всичко това гарнирано с незабравимото очарование и блясък на Ориента.

Турция е най – популярните инсентив – дестинации сред предприемачите в Европа. Страната е несравнима по отношение на гостопримеството си, вкусната кухня и естествени ресурси, предлагащи една напълно различна среда и много възможности за спорт, релакс, забележителности и дейности, свързани със специални интереси на клиента. От подмладяващите сили на Средиземно и Егейско море, през впечатляващите забележителности и природа на вътрешността, през вълнуващите дейности на открито и богатата културна история, до оживения нощен живот и начин на живот на Истанбул. Като цяло няма ограничение за вашето въображение и изобретателност. Чрез програмите ни за стимулиращи пътувания, ние се опитваме за кратко време да разкрием пред вас възможности за нови преживявания в една необикновена среда. Накратко целта ни е да направим преживяването незабравимо за всеки, като остави трайни впечатления за всички участници.

Арпану Травъл сътрудничи с местни доставчици на настаняване и услуги. Следователно можем да ви предоставим едни от най – добрите оферти за инсентив – турове в Турция. Ако желаете да научите повече, моля свържете се с нас чрез предоставената по – долу информация.

Инсентив – пътуване под формата на фирмена награда, обучение в чужбина или уастие в програми за лично развитие като морални похвали, придобиване на професионален опит в чужбина, генериране на позитиви и самочувствие, възстановителни процедури и други могат да променят положително вашите служители.

Тук ще ви представим ссамо част от многобройните възможности за мотивация и утвърждаване на фирмения имидж сред служителите.

Поканвайки вашите служители и техните партниори на гала – вечеря на круиз по Босфора през уикенда, организиране на тематично парти на открито на един от прекрасните плажове или изпращайки служителите си на заслужена почивка в някоя екзотична дестинация може наистина да има благотворен ефект върху ключовия ви персонал. Плаване, приключенско сафари, места, обогатяващи духа, полети с хеликоптер над красиви места или преживяване на балон с горещ въздух, посещение на отдалечени градчета и села или оживени градове са само част от възможностите за избор.

Резервирайте вашето инсентив – пътуване тук..

Върни се в началото


VIPSER Трансфери от летище & CIP Услуги

Ескорт услугата на Випсер е въведена, за да ограничи неудобството от чакане по големите летища на Турция. Нашите ВИП- гости могат да се насладят на изключително персонализирано обслужване, лесен достъп до входно – изходните терминали, личен ескорт по време на проверка на долументите, насочване към терминалите за отпътуване, за вътрешни и международни линии, самолетни връзки. Випсер превръща времето за чакане в приятно преживяване. Насладете се на привилегиите на първа или бизнес – класа, далеч от тълпата, вземете си коктейл или се освежете с някаква закуска, докато нашият екип се погрижи за всички формалности като багаж, проверка на документи, поставяне на печат върху виза и др.

Без значение дали вашите ВИП – гости пътуват по бизнес или за удоволствие, с услугата Випсер Ескорт те могат да разчитат на едно напълно дискретно обслужване. Ние можем да предоставим личен превоз при посрещането на вашите високопоставени клиенти и техните придружители директно от самолета с нови автобуси или лимозина.

На ВИП – клиентите ще бъде спестено чакането ще бъдат обслужени без закъснение на бюрата за регистрация с дискретна проверка на багажа и процедури по сигурността.

Резервирайте трансфер на вашите корпоративни клиенти тук...

Върни се в началото


Консиерж услуги

Нашите клиенти имат възможността да се възползват от комплексно обслужване и надеждна местна помощ. Любезният ни екип е на ваше разположение по време на цялото пътуване, с готовност да ви предостави адекватна информация относно пътуването и при желание от страна на клиента да предостави богато разнообразие от допълнителни услуги като вземане на кола под наем, градски турове и трансфери, яхти и пазаруване, СПА – и разкрасителни процедури, резервация на ресторант и билети за атракции и представления, кино, театър, спортни мероприятия, концерти и др. Ще ви бъде предоствен и мобилен телефон със СИМ – карта на местен телекомуникационен оператор./p>

Резервирайте пътуването си тук..

Върни се в началото