Share

За нас

За Компанията

Арпану Травъл е специализиран туроператор, чиято дейност е насочена към удовлетворяване потребностите на клиентите. Компанията предлага многообразие от услуги на вътрешния и международен пазар, разработени в съответствие със специфичните изисквания на туристически агенти, предприятия и организации. Индивидуалното обслужване на бизнес - клиенти и туристи, пътуващи с цел отдих в световен мащаб, е част от приоритетите на фирмата.

Сътрудничеството ни с реномирани местни доставчици на туристически продукти ни дава възможност за постепенно развитие и увеличаване обхвата от предлагани услуги, като целта е да създаваме неповторими маршрути, съчетани с достъпни решения за пътуване. Чрез подходящо подбрана бизнес - стратегия и Ноу - Хау в областта на пътуванията и хотелското настаняване, Арпану Травъл е на път да се утвърди като водещ организатор на пътувания за чуждестранни туристи в Турция.


Нашите Офиси:

Разположенa в космополитния Истанбул, сред вдъхновяваща международна атрмосфера и бързоразвиваща се икономическа среда, нашата компания е създадена и доразвита от млад и енергичен екип от професионалисти в областта на туризма, които дават всичко от себе си, за да задоволят подобаващо всички желания на своите клиенти, като постигнат високо ниво на обслужване, придаващо на компанията образ на надежден и уважаван бизнес - партньор. Услугите, които предлагаме, могат да задоволят и най – специфичните потребности на нашите клиенти като им осигурят персонално обслужване.


Отдел Човешки Ресурси

Въперки че е основана едва през 2010 година, структурата на компанията е изградена от опитни, видни и уважавани професионалисти в сферата на туризма, които влагат целия си опит и познание, за да създадат най - неповторимата среда за отдих и да задоволят най-капризния клиент. Динамичен и енергичен екип от служители в отдел „Продажби” работи в офисите ни денонощно, за да Ви бъде в услуга, когато имате нужда от помощ или своевременно обслужване.


Какво предлагаме?

Въпреки краткия си период на съществуване ,Арпану Травъл е утвърдила името си на пазара като Организатор на професионални конференции (PCO) и компания с пълно обслужване в дадена дестинация (DMC).

Широката гама от услуги, свързани с транспортно обслужване на териториятя на Турция, които предлагаме, конкурира световните доставчици на транспортни услуги. Към това трябва да добавим, че услугите ни включват още: обслужване на конгресни и спортни прояви, изложби, срещи, специални събития и групови тържества, турнета и продажба на билети, трансфери и местно екскурзоводство, коли под наем и настаняване в хотели. И не на последно място – нашите отдели, опериращи с ВИП и Корпоративни клиенти могат да обслужат и удовлетворят желанията и най-претенциозните сред тях.


Business Affiliations

Арпану Травъл е член на:


Туристически агенции

Услугите на Arpanu.com са достъпни за туристически агенции и туроператори в световен мащаб. Чрез уникалната система може да резервирате богат набор от туристически услуги със специална отстъпка, съобразена с нуждите на туристическия ви бизнес. На интернет – страницата на Arpanu.com може да откриете подробна информация за нашите услуги, оферти и разходи. Създаването на профил в Arpanu.com е лесно и безплатно. Чрез него имате достъп до много и най - различни услуги като:

 

Защо да изберете ARPANU TRAVEL?

Какво превръща Арпану Травъл в точен избор?

  • Ориентирана към клиента туристическа агенция
  • С опит и познания за местния пазар
  • Отлични отношения с местни доставчици
  • Високо - квалифициран персонал , владееещ различни езици
  • Гъвкаво работно време и професионално обслужване на клиенти
  • Реномиран и надежден партньор в световен мащаб
  • Професионален организатор на събития и пътувания
  • Гъвкави, ценово-ефективни и творчески решения